QUI SOM?

Qui som?

Som una empresa dinàmica, professional i competitiva que basant-se amb el treball rigorós i efectiu, compleix els compromisos adquirits en temps i forma, sense descuidar la seguretat i qualitat dels treballs, així com la disciplina amb les normes i els procediments.

L’equip humà consolidat que integra Inmobiliaria Balaguer treballa per oferir serveis adaptats a les necessitats dels clients i a les circumstàncies actuals del mercat amb la màxima qualitat i garantia de servei, brindant esforç, constància, dedicació, capacitat empresarial i professional per no defraudar les expectatives dipositades en nosaltres.

T’ajudem a vendre o llogar qualsevol propietat.

Amb Inmobiliaria Balaguer, tens l’acompanyament professional i l’expertesa necessària per aconseguir l’èxit en la venda o lloguer de la teva propietat. Oferim solucions personalitzades, assessorament expert i una ampla xarxa de contactes per assegurar-te els millors resultats en el menor temps possible.

T’assesorem en trobar la teva propietat ideal.

Amb Inmobiliaria Balaguer, comptaràs amb el suport professional per trobar la propietat ideal per a tu. Oferim assessorament expert, coneixement local i una àmplia cartera de propietats perquè puguis triar amb confiança. Facilita’ns els teus requisits i estarem encantats de fer realitat el teu somni immobiliari.

Molt més que una inmobiliaria.

L’òptima relació qualitat-preu, manca de desviacions en el pressupost, així com la fiabilitat en el termini d’execució són els principis empresarials que ens forgen per ser una empresa altament competitiva i equipada, en la que el client tingui un tracte franc i directe.

Originaris de l’any 2005 amb la intenció de dedicar-nos als serveis de rehabilitació i construcció d’obra nova, habitatges i altres construccions no residencials, aixi com també amb obra pública.

L’ajuda que necessites adapta a les teves necessitats

L’ajuda que necessites adapta a les teves necessitats

Et proporcionem l’ajuda personalitzada que necessites per aconseguir els teus objectius immobiliaris. Des de la cerca de propietats fins a la gestió de tràmits, ens adaptem a les teves necessitats per garantir una experiència satisfactòria i exitosa. Compta amb nosaltres per acompanyar-te en cada pas del camí.